Tratamentul laxităţii cutanate cu Viora V10 V-Form și Wonder Axon

Soluție inovatoare pentru cei care caută să își îmbunătățească tonusul muscular și să-și refacă fermitatea pielii în mod non-invaziv și eficient. V10 V-Form utilizează tehnologia radiofrecvenței pentru a penetra straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și elastină, iar Wonder Axon utilizează tehnologia EMS (Electrical Muscle Stimulation) pentru a tonifia și a întări mușchii.

my beauty clinique laxitate cutanata hero 3

O piele mai fermă și un corp tonifiat

Această combinație de tratamente oferă rezultate notabile în reducerea aspectului de „piele lăsată” în zonele problematice, cum ar fi abdomenul, coapsele și brațele. Stimularea colagenului și elastinei de către Viora, împreună cu tonifierea musculară produsă de Wonder Axon, contribuie la obținerea unei piei mai ferme și la conturarea corporală, oferind un aspect mai tonifiat și mai bine definit. Rezultatele acestui tratament sunt vizibile și durabile, ceea ce îl face o opțiune atractivă pentru cei care caută să își îmbunătățească aspectul fizic fără a recurge la intervenții chirurgicale invazive.

Tratamente corporale cu Viora V10 V-Form și Wonder Axon

V10 V-Form

Utilizează tehnologia radiofrecvenței bipolare și a vacuumului pentru a remodela corpul și a reduce aspectul celulitei. Această tehnologie permite tratamente non-invazive și nedureroase de remodelare a corpului, oferind rezultate vizibile și de lungă durată, fără perioade de recuperare.

Wonder Axon

Wonder Axon este un sistem avansat de electrostimulare musculară (EMS) care folosește impulsuri electrice pentru a activa și a tonifia mușchii corpului. Acest sistem este conceput pentru a ajuta la întărirea și definirea mușchilor, oferind rezultate similare antrenamentelor intense de fitness, dar într-un mod mai eficient și mai convenabil. Wonder Axon poate fi utilizat pentru a lucra asupra unor zone specifice ale corpului, cum ar fi abdomenul, fesele, coapsele sau brațele, contribuind la obținerea unui aspect mai tonifiat și mai sculptat.

my beaty cliniquelaxitate cutanataviora si wonder1

Preţuri tratamente laxitate cutanată

Ofertă: abonament 5 zone +1 gratuit

Viora V10

 • brațe, gambe sau abdomen
  300 lei
 • lombar
  300 lei
 • genunchi
  300 lei
 • coapse anterior
  400 lei
 • coapse posterior
  400 lei
 • fesier
  400 lei
 • abdomen+lombar
  400 lei

Wonder Axon

 • 1 ședință
  200 lei
 • abonament 6 ședințe

  5+1 gratis

  1000 lei
Trimite-ne un mesaj

Programează-te