Reîntinerirea tenului și lifting facial cu Viora V10 V-Form, V-ST și V-FR

Această tehnologie avansată utilizează radiofrecvența bipolară și tehnologia de vacuum pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele, reducând aspectul liniilor fine, ridurilor și pierderii de fermitate.

my beauty clinique reintinerirea tenului si lifting facial hero viora

Rezultate vizibile și de lungă durată

Aparatul Viora V10 utilizează radiofrecvența bipolara și vacuumul pentru a oferi o gamă largă de tratamente cosmetice și estetice, incluzând reîntinerirea pielii, reducerea ridurilor, diminuarea vergeturilor și cicatricilor, remodelarea corporală și multe altele. Aceste aparate sunt utilizate în saloane de înfrumusețare, clinici estetice și cabinete medicale pentru a oferi pacienților tratamente eficiente, non-invazive și confortabile pentru a-și îmbunătăți aspectul și starea generală a pielii și a corpului.

Tratamente faciale cu Viora V10

Viora V10 V-Form

Folosește tehnologia Multi-CORE cu radiofrecvența multipolara și a vacuumului pentru a oferi tratamente non-invazive și eficiente de reîntinerire a tenului și de lifting facial. Stimulează producția de colagen și elastină în piele, ajutând la reconturarea liniei mandibulare, diminuarea gusei si a laxitatii pielii, pentru un aspect mai tânăr și mai ferm al tenului. Cu multiple capete de tratament si cu un design ergonomic, ofera un confort sporit pentru pacient.

Viora V10 V-ST

Tehnologia revolutionara CORE cu multi-radiofrecventa bipolara realizeaza o rejuvenare superioara a pielii si reducerea ridurilor. Are sistem de racire incorporat. Trateaza eficient și non-invaziv ridurile, liniile fine si laxitatea pielii oferind pielii efect de lifting facial.

Viora V10 V-FR

Trateaza eficient și non-invaziv ridurile, liniile fine, cicatricile și petele pigmentare. Acest sistem inovator stimulează producția de colagen și elastină în piele, ajutând la reducerea semnelor de îmbătrânire și la îmbunătățirea texturii și tonusului pielii.

my beauty clinique reintinerirea tenului si lifting facial viora 1

Preţuri tratamente faciale Viora V10

Ofertă: abonament 5 zone +1 gratuit

 • jawline
  200 lei
 • mărire buze
  200 lei
 • 1 zonă pentru intinderea ridurilor

  ochi, frunte, obraji, gură

  200 lei
Trimite-ne un mesaj

Programează-te