Slăbire localizată cu Viora V10 V-Form, CoolTech Define și Wonder Axon

Slăbirea localizată este o preocupare comună pentru multe persoane și căutarea soluțiilor eficiente poate fi o provocare. Cu tehnologiile avansate Viora V10 V-Form, CoolTech Define și Wonder Axon, acest obiectiv devine mai ușor de atins.

my beauty clinique slabire localizata hero 3

Criolipoliza și electrostimularea musculară

CoolTech Define utilizează criolipoliza, o metodă non-invazivă care îngheață și distruge celulele grase, ajutând la scăderea în circumferință în zonele problematice precum abdomenul, coapsele sau brațele. Pe de altă parte, Wonder Axon folosește electrostimularea musculară pentru a tonifia și întări mușchii, contribuind la definirea siluetei și obținerea unui aspect mai tonifiat și mai sculptat. Combinând aceste două tehnologii inovatoare, slăbirea localizată devine mai accesibilă și mai eficientă, oferind pacienților rezultate vizibile și de durată.

Slăbire localizată cu Viora V10 V-Form, CoolTech Define și Wonder Axon

Viora V10 V-Form

Unul dintre avantajele majore ale tratamentului cu Viora V10 V-Form este faptul că este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicat pe diferite zone ale corpului, inclusiv pe abdomen, coapse, fese și brațe. În plus, este un tratament non-invaziv și nu necesită timp de recuperare, ceea ce îl face o opțiune convenabilă pentru persoanele cu un stil de viață activ.

CoolTech Define

Cooltech Define este cel mai nou si revolutionar aparat dedicat tratamentelor de slabire localizata si remodelare corporala. Avand la baza un sistem unic de criosculptare, aparatul Cooltech Define reduce grasimea din zone multiple ale corpului, printr-o tehnica de „racire 360”, care atinge un nivel record de temperatura, de -11°C. Produs de Cocoon Medical, aparatul Cooltech Define reprezinta un concept unic in industria estetica, fiind o alegere din ce in ce mai des intalnita a clinicilor si saloanelor. Cooltech Define permite reducerea tesutului adipos din zonele-tinta, procedura fiind non-invaziva si non-chirurgicala, alternativa la liposuctie. Prin folosirea simultana a 4 aplicatori, se obtin rezultate de slabire localizata exceptionale, superioare fata de alte echipamente similare de remodelare corporala.

Wonder Axon

Wonder Axon este un sistem avansat de electrostimulare musculară (EMS) care folosește impulsuri electrice pentru a activa și a tonifia mușchii corpului. Acest sistem este conceput pentru a ajuta la întărirea și definirea mușchilor, oferind rezultate similare antrenamentelor intense de fitness, dar într-un mod mai eficient și mai convenabil. Wonder Axon poate fi utilizat pentru a lucra asupra unor zone specifice ale corpului, cum ar fi abdomenul, fesele, coapsele sau brațele, contribuind la obținerea unui aspect mai tonifiat și mai sculptat.

my beauty clinique slabire localizata CoolTech Define Wonder axon 1

Preţuri tratamente corporale

CoolTech Define

 • 1 zonă
  600 lei
 • 2 zone+1 ședință Wonder gratuit
  1200 lei
 • 4 zone+3 ședințe Wonder gratuite
  2400 lei
 • 6 zone+1 ședință Viora și 3 ședințe Wonder gratuite
  3600 lei

Wonder Axon

 • 1 ședință
  200 lei
 • abonament 6 ședințe

  5+1 gratis

  1000 lei
Trimite-ne un mesaj

Programează-te