Tratamentul vergeturilor şi cicatricilor cu Viora V10 V-Form

Vergeturile și cicatricile pot afecta nu numai aspectul fizic al pielii, ci și încrederea în sine a unei persoane. Însă, cu ajutorul tehnologiei avansate a dispozitivului Viora, este posibil să transformăm aspectul acestor imperfecțiuni într-unul mai uniform și mai plăcut.

my beauty clinique vergeturi si cicatrici hero viora

Estomparea vergeturilor și cicatricilor

Tratamentul cu Viora V10 V-Form folosește tehnologia avansată a radiofrecvenței pentru a stimula producția de colagen și elastină în piele, contribuind la reducerea aspectului inestetic al vergeturilor și cicatricilor. Prin încălzirea controlată a țesutului cutanat, Viora îmbunătățește circulația sanguină și stimulează procesul de regenerare celulară, ajutând la estomparea texturii neuniforme și a discromiei pielii.

Tratamente corporale cu Viora V10 V-Form

Unul dintre avantajele majore ale tratamentului cu Viora este faptul că este potrivit pentru toate tipurile de piele și poate fi aplicat pe diferite zone ale corpului, inclusiv pe abdomen, coapse, fese și brațe. În plus, este un tratament non-invaziv și nu necesită timp de recuperare, ceea ce îl face o opțiune convenabilă pentru persoanele cu un stil de viață activ.

Cu tratamentul vergeturilor și cicatricilor cu Viora V10 V-Form, este posibil să obții o piele mai netedă, mai uniformă și mai sănătoasă. Este important să consulți un specialist înainte de a începe tratamentul, pentru a determina ce opțiune este cea mai potrivită pentru nevoile tale specifice și pentru a obține cele mai bune rezultate posibile în îmbunătățirea esteticii pielii.

Beneficii

my beauty clinique vergeturi si cicatrici viora si wonder axon 1

Preţuri tratamente vergeturi şi cicatrici

Ofertă: abonament 5 zone +1 gratuit

Viora V10

 • brațe, gambe sau abdomen
  300 lei
 • lombar
  300 lei
 • genunchi
  300 lei
 • coapse anterior
  400 lei
 • coapse posterior
  400 lei
 • fesier
  400 lei
 • abdomen+lombar
  400 lei
Trimite-ne un mesaj

Programează-te