Tonifiere corporală cu Wonder Axon

Prin tehnologia sa avansată EMS (Electrical Muscle Stimulation), Wonder Axon stimulează mușchii într-un mod similar cu exercițiile fizice intense, contribuind la tonifierea și întărirea lor. Acest dispozitiv inovator oferă multiple programe de antrenament personalizate, care vizează diferite grupe musculare, permițându-ți să obții rezultate optime într-un timp mai scurt.

O şedinţă de 25 de minute cu Wonder Axon echivalează cu 3 ore de sală

my beauty clinique tonifiere corporala hero 3

Siluetă mai definită și mai fermă

În primul rând, vei observa o îmbunătățire semnificativă a tonusului muscular, ceea ce îți va oferi o siluetă mai definită și mai fermă. De asemenea, utilizarea regulată a acestui dispozitiv poate contribui la creșterea metabolismului, arderea grăsimilor și îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce poate fi benefic pentru sănătatea generală a corpului tău. Pe lângă beneficiile fizice evidente, tonifierea corporală cu Wonder Axon poate avea și un impact pozitiv asupra stării tale de spirit și nivelului de energie. Antrenamentele eficiente și rezultatele vizibile îți pot crește încrederea în sine și îți pot oferi o stare generală de bine și vitalitate.

Ce este Wonder Axon

Wonder Axon este un sistem avansat de electrostimulare musculară (EMS) care folosește impulsuri electrice pentru a activa și a tonifia mușchii corpului. Acest sistem este conceput pentru a ajuta la întărirea și definirea mușchilor, oferind rezultate similare antrenamentelor intense de fitness, dar într-un mod mai eficient și mai convenabil. Wonder Axon poate fi utilizat pentru a lucra asupra unor zone specifice ale corpului, cum ar fi abdomenul, fesele, coapsele sau brațele, contribuind la obținerea unui aspect mai tonifiat și mai sculptat.
my beauty cliniquetonifiere corporalawonder

Preţuri tratamente tonifiere

Wonder Axon

  • 1 ședință
    200 lei
  • abonament 6 ședințe

    5+1 gratis

    1000 lei
Trimite-ne un mesaj

Programează-te