Remodelare corporală cu Viora V10 V-Form și Wonder Axon

Prin combinarea acestor două tehnologii inovatoare, tratamentul celulitei devine mai eficient și mai complet, oferind pacienților rezultate vizibile și de durată în lupta împotriva celulitei.

my beauty clinique tratamentul celulitei hero viora
my beauty clinique tratamentul celulitei hero wonder

Eficiență în reducerea aspectului inestetic al celulitei

Viora utilizează tehnologia avansată de radiofrecvență bipolară și vacuumul pentru a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică în zonele afectate de celulită, stimulând producția de colagen și elastină pentru a reduce aspectul pielii de portocală și a îmbunătăți tonusul și fermitatea pielii. Pe de altă parte, Wonder Axon folosește electrostimularea musculară (EMS) pentru a tonifia și întări mușchii, ajutând la îmbunătățirea circulației sanguine și eliminarea toxinelor din țesuturile adipoase, ceea ce poate contribui la reducerea aspectului celulitei și la obținerea unei siluete mai sculptate și mai tonifiate.

Tratamente corporale cu Viora V10 V-Form și Wonder Axon

Viora V10 V-Form

Viora V10 V-Form remodelează silueta, scade în centimetri și tratează celulita cu ajutorul îmbinării de radiofrecvență și Vacuum. Tratamentul este benefic pentru diminuarea celulitei, drenaj limfatic, modelare corporală, tonifiere, reducerea circumferinței taliei, a coapselor. Viora V10 V-Form este construit pe baza tehnologiilor de radiofrecvență VIORA, și îmbină RF bi-polară, RF multi-polară și RF fracționată de tip SVC, pentru a trata problemele inestetice ale pacientului în cel mai sigur, confortabil și eficient mod.

Wonder Axon

Wonder Axon este un sistem avansat de electrostimulare musculară (EMS) care folosește impulsuri electrice pentru a activa și a tonifia mușchii corpului. Acest sistem este conceput pentru a ajuta la întărirea și definirea mușchilor, oferind rezultate similare antrenamentelor intense de fitness, dar într-un mod mai eficient și mai convenabil. Wonder Axon poate fi utilizat pentru a lucra asupra unor zone specifice ale corpului, cum ar fi abdomenul, fesele, coapsele sau brațele, contribuind la obținerea unui aspect mai tonifiat și mai sculptat.

my beauty clinique celulita viora si wonder axon 1

Preţuri tratamente celulită

Ofertă: abonament 5 zone +1 gratuit

Viora V10

 • brațe, gambe sau abdomen
  300 lei
 • lombar
  300 lei
 • genunchi
  300 lei
 • coapse anterior
  400 lei
 • coapse posterior
  400 lei
 • fesier
  400 lei
 • abdomen+lombar
  400 lei

Wonder Axon

 • 1 ședință
  200 lei
 • abonament 6 ședințe

  5+1 gratis

  1000 lei
Trimite-ne un mesaj

Programează-te